Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΒΡΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012...

Το Γυμνάσιο-Λύκειο Λαμπείας


Η μαθητικη παρέλαση στη Δίβρη
28η Οκτωβρίου 2012
            Με λαμπρότητα και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση όλων των Σχολείων μας (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο-Λύκειο) στον κεντρικό δημόσιο δρόμο της «Αγοράς» της Δίβρης. Οι μαθητές και μαθήτριες με υποδειγματικό τρόπο και με την σωστή καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους λειτουργών, παρέλασαν με λεβεντιά και χάρη αντάξια των παραδόσεων της ιστορικής κωμόπολης.
Τα μικρά του Νηπιαγωγείου Λαμπείας

            Το πλήθος των συμπατριωτών που παρακολούθησαν με συγκίνηση και περηφάνια τα ελπιδοφόρα νιάτα ήσαν αρκετοί ως προς τον αριθμό και πιο ενθουσιώδεις από άλλες φορές. Αυτή τη φορά δεν παρέστη κανένας επίσημος από τον Δήμο της Αρχ. Ολυμπίας παρά μόνο η τοπική Αρχή (ο άτυπος Αντιδήμαρχος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου).
Το Δημοτικό Σχολείο Λαμπείας

            Είχε προηγηθεί  η Δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Νικολάου και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας. Στη συνέχεια έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον των πεσόντων της κεντρικής πλατείας από τα Σχολεία (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) από την Αστυνομία και το «Σύλλογο Διβριωτών Αθήνας».
Οι κάτοικοι της Δίβρης παρακολουθούν και χειροκροτούν

            Πρέπει να τονίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες το γνωστό συνεργείο των νεοπροσληφθέντων οδοκαθαριστών-στριών του Δήμου είχε καθαρίσει τους χώρους που διήλθε η παρέλαση, είχε ασπρίσει τα πεζοδρόμια και υπήρχε η ενδεδειγμένη ευπρέπεια. Επίσης είχε σημαιοστολιστεί η «Αγορά» κατά το προσήκοντα τρόπο. Ευχόμαστε του χρόνου να είναι ακόμη καλλίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου