Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ...


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΛΑΜΠΕΙΕΩΝ (ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ) ΗΛΕΙΑΣ
«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ»
27063 ΛΑΜΠΕΙΑ – ΤΗΛ. 6972295293                   Δίβρη (Λαμπεία) 3-1-2011
       Αρ. πρωτ. 1936

Επί τη αναλήψει των καθηκόντων σας
Προς
Τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας
Κύριο Θύμιο Κοτζιά

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε
Η Ένωσή μας και εγώ προσωπικά, συγχαίρουμε για την εκλογή Σας ως πρώτου πολίτη της παγκόσμιας Ολυμπιακής Πρωτεύουσας.
Επί τη αναλήψει των καθηκόντων Σας μαζί με όλο το Δημοτικό συμβούλιο του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ στο μεγάλο και σεβαστό αξίωμα που Σας εμπιστεύτηκε ο λαός με την δημοκρατική ψήφο του.
Εμείς οι πολίτες και δημότες της ιστορικής και πάλαι ποτέ ξακουστής κωμόπολης  Δίβρης (Λαμπείας) εκφράζοντας το κοινό αίσθημα των μελών και συμπολιτών μας και το πνεύμα και γράμμα των Καταστατικών αρχών του Συλλόγου μας, θα θέσουμε τα πλέον ζωτικά θέματα της ιδιαίτερης πατρίδας μας (Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, Προστασίας Μνημείων και Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και ευταξίας) στη νέα Δημοτική Αρχή με λεπτομερές και εμπεριστατωμένο ΥΠΟΜΝΗΜΑ μας και θα ζητήσουμε μια δια ζώσης συνάντηση μαζί Σας.
Ως ενεργοί πολίτες είμαστε πρόθυμοι και υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε με τη νέα Δημοτική Αρχή, σε πνεύμα συναλληλίας και δημιουργικής βοήθειας για την προβολή και λύση των προβλημάτων της Δίβρης και της Ορεινής Ηλείας γενικώτερα που δυστυχώς είχαν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους από την λειτουργία των «Καποδιστριακών» δήμων που εντάχτηκαν τώρα στο ευρύτερο Δήμο Αρχ. Ολυμπίας.
Υπενθυμίζουμε για την ιστορία, ότι εμείς πρώτοι σε συνεργασία με τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιάννη Σκουλαρίκη από το 2004 σε επίσημη Ημερίδα στη Δίβρη είχαμε προηγηθεί και προβλέψει την ανάγκη αυτοδιοικητικής σύνδεσης Αρχ. Ολυμπίας –Ορεινής Ηλείας. Σήμερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Σας ευχόμαστε εγκαρδίως, δύναμη και δημιουργική δουλειά.

Με τιμή
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(ιατρός, εκδότης του περιοδ. «ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «Κοινωνική Ένωση Αναδημιουργίας»)

Υ.Γ. Το παρόν να πρωτοκολληθεί και καταστεί δημόσιο έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου