Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΏ ΣΤΗ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ..

Δήμαρχε, σήμερα ανήμερα Αποκριάς δικαιούμεθα να σου υπενθυμίζουμε
το γνωστό: "τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χ..." κλπ, κλπ
Αύριο, μεθαύριο θα σοβαρευτούμε.
Δήμαρχε, σήμερα Αποκριές....
Ες αύριον, μεθαύριον τα σπουδαία!...


Προς τα Έντυπα και Ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ηλείας και επέκεινα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον «Ειδικό Συνεργάτη και Ειδικό Σύμβουλο των 100.000 Ευρώ ετησίως» χαρακτηρίστηκε «δημοσιογραφική αγυρτεία και αήθεια», απειλήθηκαν μηνύσεις από τον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας και επέφεραν αιδήμονα σιωπή στην πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ!….
Πλην, η Νέμεσις είναι επί θύραις με νέες αποκαλύψεις.
Κύριοι εκπρόσωποι του Τύπου
            Το θέμα είναι γνωστό και αναμφισβήτητο (επειδή έχει αναρτηθεί στην διαδικτυακή πύλη του ΥΠΕΣ «Διαύγεια») και πήρε δημοσιότητα από άκρου εις άκρον της Ελλάδος, λόγω της συμβολής κάποιων πορτάλ της Ηλείας που σέβονται τον εαυτό τους και τους αναγνώστες τους και βεβαίως λόγω της «συνειρμικής» συσχέτισης με την απίθανη κλοπή στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας.
            Βεβαίως ο αργυρώνητος κακέκτυπος «μπερλουσκονικός» Τύπος της Ηλείας τήρησε αιδήμονα σιωπή, όπως πάντα. Και ο Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας θωρακισμένος πίσω από την αρχική έξωθεν καλήν μαρτυρία (και από μας), θύμα όμως των στενών περί αυτόν  φαιοπράσινης αντίληψης «Συμβούλων» του, πάνω στον πανικό του με έωλα και αντιφατικά στοιχεία (που δυστυχώς γιαυτόν διαψεύδονται από τις Αποφάσεις του που ο ίδιος έχει αναρτήσει στη «Διαύγεια»), απείλησε θεούς και δαίμονες με μηνύσεις τους αποκαλύψαντες και διαδώσαντες την πρωτοφανή για  τη εποχή ενέργεια, αντί να ζητήσει ταπεινά συγνώμη.   Μάλιστα   χρησιμοποίησε  και κάποια θλιβερά ηλεκτρονικά μέσα για την εκτόξευση ύβρεων για «δημοσιογραφική αγυρτία και αήθεια»!!!.
            Από την πλευρά μας, ως ενεργοί πολίτες της Ηλείας και δημότες Αρχ. Ολυμπίας στείλαμε τις απόψεις μας με τεκμηριωμένα στοιχεία και ντοκουμέντα σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Δυστυχώς δεν μας έκαναν την τιμή της (έστω περιληπτικής) παρουσίασης των θέσεών μας, πλην δύο τολμηρών συμπολιτών της αέναης δράσης και της κοινωνικής προσφοράς («ΚΑΡΔΑΜΑΣ» και «ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ»). Δεν πειράζει, αρκεί που το θέμα αναδείχτηκε σε πανελλαδική κλίμακα και μάλιστα με τον δέοντα σχολιασμό.
            Στο τριήμερο αυτό του Καρνάβαλου όλοι μας απελευθερωνόμαστε για λίγο από την οδύνη και την καταχνιά της τροϊκανής λαίλαπας. Πλήν, σε λίγο έρχεται η Νέμεσις. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Μετά τις πατροπαράδοτες γιορτές, τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι νέες αποκαλύψεις (με στοιχεία από αναρτήσεις στη «ΔΑΥΓΕΙΑ») που ο διασκεδαστικός «μασκαράς» καρνάβαλος θα φαντάζει μηδαμινός και νάνος μπροστά στον αυτοδιοικητικό της παγκόσμιας Ολυμπιακής πρωτεύουσας.
Εν αναμονή λοιπόν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου