Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ 27ΜΕΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΟΤΕΡΑ




"Έργα και Ημέρες" του Δημάρχου και του 27μελούς δημοτικού συμβουλίου Αρχ. Ολυμπιας, 
(αν ειχαν ιχνος ντροπης θα επρεπε να ειχαν παραιτηθει!..)

ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Θρασεία απάντηση του κ. Δημάρχου και ανταπαντήσεις (μετά τα πολλαπλά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο που έκαναν τον "γύρο" της Ελλάδας...) 

            Όταν ο κυρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (Στον «Βαρδιάνο στα σπόρκα») έγραφε πριν 100 τόσα χρόνια : «θα έλεγε τις, ότι η χώρα αύτη ηλευθερώθη επίτηδες, δια να αποδειχθή, ότι δεν ήτο ικανή προς αυτοδιοίκησιν,…», προφανώς –και προφητικά- θα εννοούσε και τον σημερινό Δήμο της παγκόσμιας Ολυμπιακής πρωτεύουσας. Αυτό το αγλάϊσμα του  ολυμπισμού και του πολιτισμού που τις τελευταίες μέρες, λόγω του τραγικού και θλιβερού γεγονότος της κλοπής στο Αρχαιολογικό Μουσείο είναι στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος και της συμπάθειας, με συγκινητική συμπαράσταση.
            Όμως, εμείς οι απλοί ενεργοί πολίτες της Αρχ. Ολυμπίας που φέρουμε στους ώμους μας το βαρύ φορτίο του δημότη που μας κάνει όχι μόνο περήφανους αλλά και  υπευθύνους για την βαριά κληρονομιά μας, αισθανόμαστε ντροπή και οδύνη γιατί γίναμε με την ψήφο μας συνεργοί στο να έχουμε τη σημερινή αιρετή Διοίκηση στο Δήμο μας, στο σύνολό της και όχι μόνον την κεφαλή της.
Και εξηγούμαι εν ολίγοις.
Από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε αλληλέγγυοι με την νέα Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα με τον Δήμαρχο κ. Ευθ. Κοτζιά (που μάλιστα εκθειάσαμε τις φαινοτυπικές αρετές του, βλ. ηπιότητα, εντιμότητα και προσήνεια) και πρόθυμοι να βοηθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στο βαρύ έργο που ανέλαβαν. Μάλιστα τονίσαμε ότι ο Δήμος Αρχ. Ολυμπίας δεν είναι όποιος κι όποιος Δήμος, αλλά η κορωνίδα των Δήμων της Ελλάδας και εξ αυτού του λόγου χρειαζόταν μεγαλύτερη προσοχή και υπευθυνότητα.
Δυστυχώς από τα πρώτα βήματα της λειτουργίας του νέου διευρυμένου πλέον Καλλικρατικού Δήμου, διακρίναμε τα αρρωστημένα συμπτώματα όχι μόνο των προηγούμενων Δημοτικών αρχόντων Αρχ. Ολυμπίας αλλά σωρεύτηκαν και  οι ουρανομήκεις αμαρτίες των Δήμων που συγχωνεύτηκαν (Λαμπείας, Φολόης και Λασιώνος), αφού κάποιοι πρώην «αμαρτωλοί» Δήμαρχοι των πρώην Δήμων λύνουν και δένουν σήμερα. Δεν πρόκειται στο σημείωμα αυτό να κάνουμε τον θλιβερό απολογισμό και ελέγξουμε το βαθμό λειτουργίας του Δήμου μας, αυτό θα γίνει λίαν συντόμως όταν θα έλθει η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας.
Σήμερα όμως, που βοά το όνομα της Αρχαίας Ολυμπίας πανελληνίως και παγκοσμίως, έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε σε τρία-τέσσερα μόνο σημεία που η δημοσιοποίησή τους (σε μικρή κλίμακα ακόμη) έχουν αφήσει άναυδους τους συνέλληνες.
Γνωρίζουν οι φίλοι συμπολίτες, συνδημότες αλλά και οι μη αργυρώνητοι και συνειδητοί εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου της Ηλείας (γιατί η πλειοψηφία των εφημερίδων της Ηλείας, μας έχει κηρύξει επαχθές δημοσιογραφικό «εμπάργκο») ότι κατά καιρούς με υπευθυνότητα και αυστηρότητα αποκαλύψαμε τον απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό και αυθαίρετο τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας. Πλην, αυτές τις κρίσιμες στιγμές θεωρούμε χρέος μας να επικεντρώσουμε στα σημεία εκείνα που αποτελούν όνειδος για το σύνολο των δημοτικών αρχόντων της Αρχ. Ολυμπίας που αν είχαν ίχνος ντροπής και ολίγης «τσίπας» κατά το κοινώς λεγόμενο, θα έπρεπε να έχουν πάρει των οματιών τους από προσώπου γης Θαυμάστε και «δοξάστε» τους.
Διαβάζουμε τους τίτλους στην Ιστοσελίδα του διαπρεπούς συμπολίτη εκ του χωρίου Νεμούτας Αρχ. Ολυμπίας, φιλολόγου-ιστορικού και εκδότη του πνευματικου περιοδικού «Οροπέδιο» κ. Δημήτρη Κανελλόπουλου και κρατηθείτε στη θέση σας:

Α.   100.000 ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!...
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ: Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 100.000ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΓΙΝΕ Ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ;



Β. ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!...
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012
ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΣΙΠΙΑΝΩΝ

Τὸ ἐ­νοί­κιο τοῦ Λα­ο­γρα­φι­κοῦ Μου­σεί­ου Τσι­πιά­νων ἢ ἡ Ἀ­νά­λη­ψη Ὑ­πο­χρε­ώ­σε­ων ἀ­πό τοὺς Δι­α­τά­κτες…

Γ. 20.000 ΕΥΡΩ (προϋπολογίστηκαν)  ΓΙΑ «ΤΣΙΠΟΥΡΟΓΙΟΡΤΕΣ» ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΜΠΕΛΙ!!!...
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012


 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ:
Οσονούπω, θα έλθουν στο φώς της δημοσιότητας (με ντοκουμέντα από τη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Πρόγραμμα Δι@ύγεια (νόμος 3861/2010 )πως ο Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, το στενό «κονκλάβιό» του αλλά και ο «όρχος» των 27 Δημοτικών Συμβούλων ενέκριναν να καλύψουν ένα «αμαρτωλό» παλιό  χρέος 350. 000 Ευρώ (για έργα χωρίς μελέτες, χωρίς νόμιμες διαδικασίας ή έργα «μαϊμού» κλπ) πρώην Δημάρχου, τα «έκοψαν σε φέτες» των 7-12.000  Ευρώ, την παραμονή του Νέου έτους ως  «απευθείας αναθέσεις» από το νέο Δήμαρχο που απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς από το Νόμο!!!...

Και όλα τα παραπάνω, τη στιγμή που ο Έλληνας πολίτης φυτοζωεί και στενάζει κάτω από την μπότα της κάθε Μέρκελ, του κάθε Σόϊμπλερ και βεβαίως των εδώ άθλιων υποτακτικών τους!!!.


ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκθέτει ανεπανόρθωτα  τον Δήμαρχο και τον Δήμο Αρχ.

 Ολυμπίας η θρασεία απάντησή του στο θέματου Ειδικού 

Συμβούλου και Συνεργάτη των 100.000 Ευρώ.

Ως ενεργοί πολίτες, ως δημότες Λαμπείας αλλά και διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συμπολιτών μας, παρακολουθήσαμε τα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και θεωρούμε χρέος μας να πάρουμε θέση για το πρωτοφανές αυτό γεγονός.

            Άργησε τρεις και πλέον ημέρες ο κ. Δήμαρχος της Αρχ. Ολυμπίας να δώσει απάντηση στο γεγονός της αμοιβής των 100.000 Ευρώ για τον «ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ» (έτσι ακριβώς ήταν η διατύπωση στην υπ. αρ. ΑΔΑ: ΒΟΓΖΔΩΨ5-ΤΞΝ/7-2-2012) και δεν επιδέχεται καμιά παρερμηνεία ή δοκησισοφία. Και …γράμματα γνωρίζουμε, καθώς έλεγαν στα παλαιά συμβόλαια.
Η φωτοτυπία αυτής της πρωτοφανούς απόφασης μετά την ανάρτηση-καταγγελία (και τεκμηριωμένη ανάλυση) του συμπολίτη συγγραφέα κ. Δημ. Κανελλόπουλου έκανε το «γύρο της Ελλάδας», όχι γιατί έγινε έτσι «στο βρόντο» αλλά γιατί προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα, δηλ. να προβλέπονται 8.333, 33 Ευρώ δαπάνες του Δήμου για τον ειδικό σύμβουλο και συνεργάτη του κ. Δημάρχου.
Ο κ. Δήμαρχος σήμερα αναγκάστηκε να κάνει μια Ανακοίνωση – απάντηση και μάλιστα με περίσσευμα δακρύων αναφερόμενος «στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε» (sic!) και να ομιλεί για την «παραπληροφόρηση που επιχειρήθηκε»!!...
Ας δούμε επιγραμματικά τι μας λέει ο κ. Δήμαρχος, με περισσό θράσος –λέμε εμείς.
Μας λέει λοιπόν, ότι η Απόφαση αφορά «δέσμευση των 100.000 Ευρώ, πρόβλεψη κόστους για το 2012, αν κάνει χρήση των δυνατοτήτων που ο Νόμος παρέχει για να προσλάβει 4 συμβούλους και (εν όψει) του ότι το 2012 είναι η Ολυμπιακή Χρονιά…». Επίσης μας λέει ότι δεν διασταυρώθηκε η πληροφορία και τα δημοσιεύματα ήταν «αναπαραγωγή ανακριβής και εσφαλμένη …». Και ότι «κακώς το συνδύασαν με την κλοπή του Αρχαιολογικού Μουσείου..»  Και επί πλέον μας γνωρίζει ότι για το προηγούμενο έτος 2011 οι 2 ειδικοί συνεργάτες του ή σύμβουλοι έλαβαν συνολικά 12.000 Ευρώ!!...
 Για να δούμε όμως, πως έχουν τα πράγματα.
Πρώτον:  Εκτός του ότι όπως αναφέρθηκε, η απόφαση προβλέπει κατηγορηματικά την αμοιβή ενός ειδικού συμβούλου (ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν), αλλά ας δεχτούμε ότι έκαναν λάθος στη διατύπωση (ίσως δεν είναι εγγράμματοι) και ας δεχτούμε ότι αφορούσαν πρόσληψη 4 συμβούλων (όταν η Ελλάδα στενάζει στη φτώχεια και την ανεργία), αλήθεια γιατί, προέβλεψαν για τους 4 ειδικούς συμβούλους-συνεργάτες 25.000 Ευρώ για το καθένα (τουτέστιν 2.083,33 τον μήνα); Και γιατί, για την (φανταστική) φετινή …«Ολυμπιακή Χρονιά» δεν έπαιρναν χωριστή απόφαση;
Δεύτερον:   Αφού εν πάση περιπτώσει το προηγούμενο χρόνο πλήρωναν τους δύο ειδικούς συμβούλους συνεργάτες (θα ζητήσουμε επίσημα στοιχεία)  με 6.000 Ευρώ (τουτέστιν με το λογικό-παράλογο ποσό των 500 Ευρώ τον μήνα) αλήθεια γιατί, για τον περισσότερο οικονομικά «δίσεχτο» φετινό χρόνο, προϋπολόγισαν τα τετραπλάσια;
Τρίτον: Η αναπαραγωγή ούτε ανακριβής ούτε εσφαλμένη ήταν. Απλά, όλα τα μέσα αναδημοσίευσαν ή ανάρτησαν αυτούσια την Απόφαση του ίδιου του Δήμου στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Αλήθεια, μήπως μέμφονται (ή καταριούνται καλλίτερα) τώρα και το Νόμο για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;
Τέταρτον: Τους πείραξε ο συνδυασμός ή και ο συνειρμός που έγινε με την κλοπή στο Μουσείο!!!. Αλήθεια, που ζουν οι άνθρωποι στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας; Και γιατί προκαλούν το κοινό αίσθημα του κοσμάκη που βλέπει να μην υπάρχουν αρχαιοφύλακες στο Μουσείο της παγκόσμιας Ολυμπιακής πρωτεύουσας και ό δήμαρχος να παίρνει συμβούλους με 100. 000 (ή έστω με 25.000) Ευρώ;
Κύριε Δήμαρχε
Με την απάντησή σας, κάνατε πλέον δεινή τη θέση σας. Και βεβαίως θα έρθουν απανωτά άλλες συνταρακτικές αποκαλύψεις, κρατάτε δυνάμεις. Θα αναγκαστείτε να απαντήσετε για: 
Α. ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!... 
Β. ΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ (που προϋπολογίστηκαν)  ΓΙΑ «ΤΣΙΠΟΥΡΟΓΙΟΡΤΕΣ» ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΜΠΕΛΙ!!!...
Γ. Εκείνα που θα έλθουν στο φώς της δημοσιότητας (με ντοκουμέντα από
 τη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Πρόγραμμα Δι@ύγεια (νόμος 3861/2010 ) πως ο Δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, το στενό «κονκλάβιό» του αλλά και ο «όρχος» των 27 Δημοτικών Συμβούλων ενέκριναν να καλύψουν ένα «αμαρτωλό» παλιό  χρέος 350. 000 Ευρώ (για έργα χωρίς μελέτες, χωρίς νόμιμες διαδικασίας ή έργα «μαϊμού» κλπ) πρώην Δημάρχου, τα «έκοψαν σε φέτες» των 7-12.000  Ευρώ, την παραμονή του Νέου έτους ως  «απευθείας αναθέσεις» από το νέο Δήμαρχο που απαγορεύεται ρητώς και κατηγορηματικώς από το Νόμο!!!... Και άλλα, κι άλλα τινά.
            Επομένως, «Κυριακή, κοντογιορτή»!!., που λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Δημότης Αρχ. Ολυμπίας
(ιατρός, εκδότης του ιστορικού-λαογραφικού περιοδικού «ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»  sotxsot@gmail.com)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Δημ. Κανελλόπουλου
που πρώτος ανέδειξε το θέμα
Τν Παρασκευ 17 Φεβρουαρίου το τρέχοντος τους ναρτήσαμε στ προσωπικό μας blog, π τν νομασία Νεμούτα τόπος μου, καταγγελία γι τν πρακτικ πο φαρμόζει Δμος ρχαίας λυμπίας γι τν πρόσληψη νς κλεκτο τονίζουμε ατ νς κλεκτο!) ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012, μ μισθ 100.000 ΕΥΡΩ. καταγγελία μας δν ταν παραπλανητικ οτε εχε σκοπ τν παραπληροφόρηση, πως σχυρίστηκε Δμος ρχαίας λυμπίας γραπτς κα προφορικς μέσῳ το κ. Δημάρχου. καταγγελία μας σκοπὸ εἶχε τὴν ποκάλυψη τς λήθειας. Συνοδευόταν δ π γγραφο πο χει πογράψει κα κ. Δήμαρχος φο ποτελε πόφαση τς πλειοψηφίας κα πεγράφη π λους τοὺς πευθύνους πρν κριθε τι εναι ναρτητέο στ Διαδίκτυο. κ. Δήμαρχος δν τίμησε μ πάντησή του τ φτωχικό μας blog. στόσο μες γι ν κλείσουμε ριστικ ατ τ θέμα κα ν προχωρήσουμε στ πόμενο χουμε ν δηλώσουμε τ παρακάτω:
σχυρίστηκαν ο πεύθυνοι τοῦ Δήμου τι πόφαση φοροσε δυ (2) τρία (3) τομα κα τι γινε λάθος κατ τν σύνταξη το κειμένου. Δεκτόν! χουμε ν ντιτάξουμε μία θέση κα να ρώτημα:
ΘΕΣΗ: Χώρα κ. Δήμαρχε γογγύζει κάτω π τ βάρος τν μνημονίων τ ποία κα Σες προσωπικά, εμαστε βέβαιοι, θ τ καταγγείλετε ν Σᾶς ζητηθε. μισθς νς πρωτοδιοριζόμενου νέου νθρώπου κ. Δήμαρχε, ν κούσατε, κατέβηκε στ 483 ΕΥΡΩ. Τ παιδ φίλου μου πνευματικο νθρώπου π τ Λεχαιν κ. Δήμαρχε, καθηγητς το Δημοσίου, εναι ποχρεωμένο ν τρέχει σ τρία χωρι ν διδάξει κα το κατέβασαν τν μισθ στ 850 ΕΥΡΩ. ξ ατν πληρώνει νοίκιο 200 ΕΥΡΩ κα βάλτε τ φς, τ νερ κα τ τηλέφωνο κα κάντε λογαριασμ γι ν δετε τί το μένει γι τς πόλοιπες νάγκες του! νας πρωτοδιοριζόμενος γιατρς παίρνει τ πολ 1000 ΕΥΡΩ τ μήνα κ. Δήμαρχε! Λοιπν κόμη κα τέσσερις ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ν προσλάβετε κ. Δήμαρχε μὲ τὰ 100.000 ΕΥΡΩ, πάλι θ παίρνουν διπλάσια κα πλέον π τν ρημο καθηγητ πο μαθαίνει τ παιδιά μας γράμματα κα π τν δύστυχο γιατρ πο τρέχει ν προλάβει ν πάει στ ρειν χωριά, ς πομε στ ΤΣΙΠΙΑΝΑ (κε πο πληρώνετε νοίκιο γι να λαογραφικ μουσεο πο στν οσία δν πάρχει), πο τρέχει λέμε ν προσφέρει τς πηρεσίες του, μ βενζίνη δικιά του κα γκομαχάει ν τ βγάλει πέρα!
ΕΡΩΤΗΜΑ: γαπητ κ. Δήμαρχε, γαπητέ μου συμπατριώτη κ. Κοτζιᾶ. νόμος σᾶς δίνει τ δικαίωμα ν πράξετε πως πράξατε. στόσο, μ ποι κριτήρια θ προσλάβετε τοὺς δυ τρες κυρίους; Γιατί εδατε, κόμη κα ναρτητέο κείμενο τ διατύπωσαν λάθος. Σς νάγκασαν ν ποσύρετε κενο τς 7ης Φεβρουαρίου κα ν δώσετε ξηγήσεις γι κάτι πο δν εθύνεστε λλ στόσο σᾶς ξέθεσε. ν Κύριε Δήμαρχε, ασθάνεστε τι σᾶς δικομε προχωρστε στ δρόμο πού σᾶς ποδεικνύουν ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Σας, κλεγμένοι μή. μες δ εμαστε.
Μ τιμ
Δημήτρης Γ. Κανελλόπουλος
Φιλόλογος-στορικός,
κδότης το λογοτεχνικο περιοδικο Ὀροπέδιο (ποὺ ἔχει ἕδρα τὴ Νεμούτα κ. Δήμαρχε).


1 σχόλιο:

  1. Κύριε Σωτηρόπουλε,
    Συγχαρητήρια γιά τό σθένος σας.
    Τά κείμενα καί τά ντοκουμέντα είναι συγκλονιστικά!
    Έλαβα τό θάρος καί εδημοσίευσα τήν συγκλονιστικήν ανάρτησήν σας στό Ιστολόγιό μου.
    Καλή δύναμη!
    Άγγελος Λιβαθηνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή