Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ σας!, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΜΠΕΙΑΣ (ΔΙΒΡΗΣ) ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ!!!...


Στο παραδοσιακό αυτό κτίριο στεγαζόταν επί δεκαετίες
το ιστορικό Ειρηνοδικείο ΛαμπείαςΝΤΡΟΠΗ σας!, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΜΠΕΙΑΣ (ΔΙΒΡΗΣ)  ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ!!!...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ              Εξαιρετικώς Επείγον
ΛΑΜΠΕΙΕΩΝ (ΔΙΒΡΙΩΤΩΝ) ΗΛΕΙΑΣ
"ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΒΡΗΣ"
27063 Λαμπεία - Τηλ 6972295293                        Λαμπεία (Δίβρη) 6-9-2012
 αρ. πρωτ. 2061


Προς
1. Τον Πρόεδρο Φώτη Κουβέλη, υποτελή  εταίρο της «Μνημονιακής» Συγκυβέρνησης
2. Τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη,  υποτελή και εντολοδόχο  των Ραϊχενμπατ και Φούχτελ

ΚΟΙΝΟΠ: 1.Προϊστάμενο Πρωτοδικείου Ηλείας
                  2. Δήμο Αρχ. Ολυμπίας
                  3. Κοινοβουλευτικά Κόμματα
      4. Bουλευτές Ηλείας
      5. Έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ

Κύριοι και πάλαι ποτέ συναγωνιστές και σύντροφοι Φώτη και Αντώνη
(δεν απευθύνομαι ούτε στον Σαμαρά, ούτε στον Βενιζέλο, παρά μόνο σε σας που διαπράξατε ως φυσικοί αυτουργοί το έγκλημα, παρότι σας κάναμε επανειλημμένες εκκλήσεις και παρακλήσεις, με στοιχεία και ντοκουμέντα).
           
Το έτος 1836, γνήσιοι Γερμανοί Βαυαροί γκαουλάϊτερ και βασανιστές του ελληνικού λαού (αντιβασιλείς του ξενόφερτου βασιλιά Όθωνα) οι
Υπόγραψαν την ίδρυση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Λαμπείας (Δίβρης) για την εξυπηρέτηση μιας λίαν ορεινής, άγονης, απομονωμένης περιοχής της Ηλείας, Αχαΐας και Αρκαδίας.
Το ΦΕΚ του 1836 με το οποίο ιδρύθηκε το "Ειρηνοδικείον Ψωψίδος"
με έδρα τη Δίβρη επί βασιλείας Όθωνος
Το ΦΕΚ του 1839 και πάλι επί βασιλείας Όθωνος για την κατάταξη
του Ειρηνοδικείου Λαμπείας 
Σήμερα το σωτήριον έτος 2012, μετά 176 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας του,  εσείς γνήσιοι Έλληνες το γένος αλλά θλιβεροί υποτελείς των απογόνων των παραπάνω (Άρμανσπεργκ, Μάουρερ και Χάυντεκ) των σύγχρονων βασανιστών μας Ραϊχενμπατ και Φούχτελ ( τοποτηρητές που όρισε ψυχόπονη Μέρκελ που …«ματώνει» για τα βάσανα του λαού μας)
Υπογράψατε την κατάργηση του Ειρηνοδικείου μας, εν ψυχρώ και παράλληλα διατάζετε και καταδικάζετε τους ατυχείς ορεινούς ξωμάχους Λαμπειείς να πάνε στο Ειρηνοδικείο Πελοπίου ( το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής -13 χλμ-  από την πρωτεύουσα του Νομού Πύργο και για να το επισκεφτούν οι ορεινοί Ηλείοι, πρέπει να πάνε μέσω Πύργου !!!...)

Εύγε σας!
Ζηλώσατε την δόξα των Συνταγματαρχών της Χούντας που επεχείρησαν να το καταργήσουν αλλά το επανέφεραν αμέσως, μετά δική μας αγωνιστική παρέμβαση.
Εσείς όμως ξεπεράσατε ακόμη και τους Χουνταίους, αφού δεν ακούσατε ούτε τη δική μας φωνή, ούτε τη φωνή της συνείδησής σας, ούτε  καν τιμήσατε τους αγώνες σας («τα στερνά τιμούν τα πρώτα»), αλλά υποκύψατε στις εντολές της «Μνημονιακής» καταιγίδας.

ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σωτηρόπουλος
(ιατρός, εκδότης του ιστορικού-λαογραφικού περιοδικού «ΔΙΒΡΗ» και πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΈΝΩΣΗ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»)
Υ.Γ. Το παρόν να πρωτοκολληθεί και καταστεί δημόσιο έγγραφο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου