Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

«Ο κύβος ερρίφθη…» Ανακοινώνω την κάθοδό μου στις προσεχείς Εκλογές του Μαΐου, ως υποψηφίου Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αρχ. Ολυμπία 20 Ιανουαρίου 2019
«Ο κύβος ερρίφθη…»
Ανακοινώνω την κάθοδό μου στις προσεχείς Εκλογές του Μαΐου,  ως υποψηφίου Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ
          Όπως έχω προαναγγείλει, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την διεκδίκηση της Δημαρχίας στην παγκόσμια Ολυμπιακή πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας.

          Με απόλυτο σεβασμό στους άλλους Συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν το αξίωμα και με μοναδικό γνώμονα το καλό των Ολύμπιων και ορεινών Ηλείων συμπολιτών του Δήμου μας, ως 1ο ΒΗΜΑ επικοινωνίας  μαζί τους σήμερα
Σαλπίζω ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ για:
1.   Ενεργή συμμετοχή στο Συνδυασμό μας, ως υποψηφίων μέσα στο ψηφοδέλτιο της Ανατροπής και της Νίκης. «Όσοι πιστοί (και αποφασισμένοι για κοινωνική προσφορά) προσέλθετε»!...
2.   Στήριξη και συμπαράσταση, ενός ευρύτερου κομματιού της Κοινωνίας των Πολιτών, στο πολιτισμένο Εκλογικό αγώνα μας.
3.   Ψήφο απαντοχής και εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας για τη εκλογή νέων μελών (μακριά από «φθαρμένα και παλιά υλικά») του Δημοτικού Συμβουλίου που θα σέβονται τον πολίτη και τον εαυτό τους.
(Προσεχώς στο 2ο ΒΗΜΑ ενημέρωσης, θα εξηγήσουμε πως εννοούμε αυτή την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για εμπλουτισμό του ψηφοδελτίου μας και τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής τους)

          Στην πρώτη αυτή επικοινωνία μας, παραθέτουμε τα εκλογικά μας γραφήματα με το όνομα του Συνδυασμού μας, τις γενικές  Διακηρυγμένες Αρχές μας και το σύμβολο του ψηφοδελτίου μας, που σηματοδοτούν και τις προθέσεις μας.
Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΣΩΤΗΡΗΣ Χ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Υπ. Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Μεϊλ: sotxsot@gmail.com Τηλ: 6972295293

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου